Menu i komunikaty
Czy na pewno chcesz nadpisać swoją zapisaną grę? Twoje ustawienia oraz światy zostaną utracone. Tego procesu nie można cofnąć.
Czy na pewno chcesz nadpisać swoją zapisaną grę? Twoje ustawienia oraz światy zostaną utracone. Tego procesu nie można cofnąć.