Menu i komunikaty

Zamierzasz powrócić do świata offline. Jedynie użytkownicy twojej sieci lokalnej będą mogli dołączyć do tego świata. Gracze nie będą mogli otrzymywać ani korzystać z przedmiotów kolekcjonerskich w tym świecie.